bil auktioner 101

Bilauktioner er et godt sted at få en god en god handel på biler. Men at købe biler fra auktioner kan være meget kompliceret. Dette er især sandt for uindviede. Naturligvis er biler i auktioner generelt billigere. Men de er billige, fordi de mangler de garantier, der følger med biler købt fra forhandlere. Reglerne i auktioner er enkle, du byde en vare, du betaler for det, og du ejer den.

Det er derfor ikke tilrådeligt for personer uden megen erfaring i motorkøretøjer at bare gå til en auktion og købe en bil.

Hvad du skal bruge, hvis du planlægger at købe en bil i en auktion er et godt øje, god observation færdigheder og en vilje til at lære bil auktion processen.

Du kan endda gøre det en virksomhed ved at købe biler på auktion og derefter sælge dem til fortjeneste. Der er flere mennesker, der har gjort enorme fortjenester ved at købe og sælge biler på auktion.

Der er grundlæggende to typer af bilauktioner, lokale bilauktioner og online bilauktioner. Hver af auktionerne fungerer anderledes. Hver har et andet sæt regler, så du skal undersøge dem meget omhyggeligt, hvis du planlægger at købe en bil fra begge slags auktion.

Hvis du ønsker at købe en bil i en bilauktion skal du først præregistrere med den lokale auktion du ønsker at deltage. Præ-registrering proces vil ikke tage meget af din tid og vil give dig alle de væsentlige oplysninger, som du får brug for at købe en bil. En auktion site vil ofte have en auktion medarbejdere, der vil forklare dig reglerne for deres auktionsside, og procedurer og instruktion om, hvordan at deltage og byde på bilerne.

Det er klogt at inspicere bilerne, før den faktiske bud begynder. Spørg auktion organizer eller personale, hvis de kan tillade dig at tage et nærmere kig på bilerne før starten af den faktiske auktion. En anden klog beslutning er at sætte din betaling grænse før den faktiske salg. Denne måde, du vil ikke blive offer for fælden med overbud.

Som i andre auktioner er det meget vigtigt, at du signal dine bud omhyggeligt til bil auktionarius at undgå forvirring. Udligne transaktionen, så snart auktionen slutter. Søger blok degnen og afregne dine konti med ham. En bil auktion personale vil normalt være tilgængelig til at hjælpe dig, når du er klar til at betale for det køretøj, du har vundet. Han bør også kunne garantere dig en god titel for køretøjet.

Du skal også kontrollere køretøjet efter du har vundet og bilæggelse af din konto. Tage køretøjet til en test-drevet og sørg for, at det overholder garantien og repræsentation under auktionen.

De fleste auktionssider ville acceptere check eller kreditkort, hvis du ikke kan betale bilen kontant. En auktion personale vil også normalt give dig en tredje part finansiering tilbud. Det er dog tilrådeligt at have din egen økonomi klar før du indtaster en bilauktion. Uden for er finansiering normalt billigere end de fleste in-house finansiering af auktionssider.

Anmode om en faktura kopi fra auktion personale. Dette vil gøre det muligt for dig at drive eller skib dit nyindkøbte bil til din placering. De fleste bil auktion ledere vil give dig gode tilbud på shipping arrangementer så forhøre sig om dette.

Der er virkelig ingen væsentlige forskelle mellem en lokal auktion og en online auktion. Online bilauktioner fungerer mere eller mindre på samme måde som lokale. Den eneste ulempe ved online-auktionswebsteder er, at du ikke kunne inspicere bilen, som du ville gøre i en faktiske bilauktion. I at deltage i online bil auktioner være sikker på at du vil blive forsynet med alle de nødvendige oplysninger om bilen på forhånd og at der er en faktiske fotografi af køretøjet.

Biler købt fra en online auktion er sædvanligvis sendes til køberen for et minimalt gebyr. Inspicere bilen straks ved ankomsten til din placering til at minimere risici.

Du er nu klar til din første bilauktion. Glade bud!

Leave a Reply

Your email address will not be published.