Hvad Med At Sætte Under En Trampolin: Den Bedste Landskabspleje Muligheder

Også gerne Springfree, den Vuly Thunder trampolin er springless. Der er masser af former og størrelser til rådighed, men vi kan lide det ovale dem bedst, så du får mere bounce for din sorteper, med børn, der ikke automatisk bliver sendt tilbage til midten, som det er tilfældet med runde dem. At spille i trampolin kan være en sikker, sund og billig måde at få sammen med dine kære. Så, som du overveje at få endeløse timer af sjov og latter til din familie, husk at kigge på følgende komponenter: sikkerhed, pris og garanti. Vægten af din lomme bør ikke være et problem, når man ser på dette bed for sjov. På grund af den måde, det er forbundet til trampolin, kabinettet lige så distribuerer vægt omkring den struktur, trampolin firkantet når trykket er sat mod det. Som en voksen mand, og 180 pund, når jeg kaster mig ind i det kabinet jeg får kastet lige tilbage på den rigtige overflade.

Sunkne trampoliner er placeret delvist under jorden, så den springer flade er jordoverfladen. Da en af de førende årsager til trampolin skader er kollisioner firkantede optagelser af de sorte overflade er af afgørende betydning. AlleyOops ” ekstra firkantet optagelser, som tilføjer et niveau af sikkerhed i og af sig selv. SpringFree har 79 kvadratmeter hoppe overflade; AlleyOop har 113 kvadratmeter: 40% mere! Desværre, design af SpringFree kabinet giver begrænset beskyttelse og stabilitet. Nem at samle – Giantex 7 tilbyder en nem at samle trampolin, som kan samles og tages i brug i henhold til femten til tyve minutter.

Siden SpringFree og AlleyOop er to af de øverste trampoliner på markedet i Colorado og Denver område, her er en gennemgang af, hvad hver enkelt kan tilbyde. SpringFree også har en garanti: 1-2 år på store komponenter, og 10 år for den strukturelle frame. En lynlås kabinet giver nem ind-og-ud, rust-resistente ramme vil holde op til år af tunge udendørs brug, og UV-resistent mesh stof beskytter sjov-kærlig trampoliners mod solens skadelige stråler. Magiske Cirkel, der har været produktion af kvalitets trampoliner i over 25 år i den lille by Cusseta, Georgien. Vi sælger den sikreste, højeste kvalitet, udstyr og sikre, at det fungerer med ekspert høring, installation og vedligeholdelse.

AlleyOop forstår, at for, og står bag deres produkt er kvalitet. AlleyOop trampoliner er designet til at gøre det hoppe naturlig, blød, og for at mindske risikoen for trampolin skader. Nogle mennesker bruger også 6ft trampoliner indendørs, hvis de har plads og vejret er meget koldt om vinteren. Trampoliner er, at vanedannende attraktion, som får folk til at hoppe og hoppe og grine og smile hele dagen igennem, endda uden at mærke smerten langsomt at snige sig ind i deres ben. Den idé, siger Ximeta Formand Edward Park, er at tilbyde et bærbart drev, der kan bruges af en hel gruppe arbejde på kontoret og så blive taget med hjem.