Sådan planlægger du din interrailrejse

Har du fået den fantastiske idé at tage på interrail, men ved du ikke helt, hvordan du kommer i gang med at planlægge din tur? Læs med her for gode råd til at planlægge din rejse.

Budget

Det er vigtigt at have en nogenlunde idé om dit budget, da det betyder meget for, hvor længe du kan være afsted, og hvad du kan lave. Har du ikke tid til at spare op, kan du tage et lån uden lønseddel allerede fra i dag. Det er generelt billigst at rejse i de østeuropæiske lande, så hvis du har et lavt budget, er Østeuropa et oplagt rejsemål.

Hvornår og hvor længe?

Når du har en idé om dit budget, kan du finde ud af, hvor længe du gerne vil være afsted. Find også ud af hvornår på året du gerne vil rejse. Hvis du har mulighed for det så rejs udenfor sæsonen. Det er både billigere, og der er bedre plads i togene.

Rute

Nu er det tid til at planlægge en rute. Find et kort frem og udvælg nogle byer, du gerne vil besøge. Prøv herefter at finde ud af, om de kan sættes sammen til en realistisk rute. Du kan eventuelt flyve til starten af ruten eller hjem fra slutdestinationen.

Gå ikke glip af fede oplevelser!

Kommer du forbi noget, du gerne vil prøve, så spring ud i det! Det kunne for eksempel være en tur i en varmluftsballon eller skydiving over de schweiziske alper. Det er superærgerligt at komme hjem og fortryde, at man ikke fik den oplevelse.

Derfor er det også en god idé at have en økonomisk buffer, når man rejser, så man kan springe ud i spontane oplevelser. Mangler du lidt luft i budgettet, kan du overveje at optage et lån. Læs mere her: compareloans.dk/laan-i-30-dage.